INSCHRIJVEN RECLAMESTOET 2023

INSCHRIJVEN RECLAMESTOET 2023

Op zondag 19 februari 2023 zal er, na alle coronaperikelen, opnieuw een heuse carnavalsstoet door de Vosselaarse straten trekken.

Bij goed weer mogen we meer dan 10.000 toeschouwers verwachten naast de omloop!

Wil je met je bedrijf deelnemen aan de grote reclamestoet die voorafgaat aan onze stoet? Vul dan onderstaand formulier in. Karnavalraad Toeten of Blazen neemt zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bespreken.

 

 
 

 

 

 

Ondernemerscafé 2 mei 2022

Ondernemerscafé 2 mei 2022

Ondernemend Vosselaar nodigt iedere ondernemer van Vosselaar, of iedereen die een ondernemend idee heeft in Vosselaar, uit op het volgende ONDERNEMERSCAFÉ op maandag 2 mei 2022.

Wat is het ondernemerscafé?

Een gezellig ontmoetingsmoment om bij een glaasje ervaringen uit te wisselen en ideeën op te pikken over ondernemen. Het moment om je lokaal netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en potentiële samenwerkingen te ontdekken.

Praktisch? De Moer in Vosselaar, maandag 2 mei 2022, deuren open vanaf 19u30, start om 20u.

Vrije inkom met een drankje aan democratische prijzen.

Inschrijven hoeft niet maar als je een concrete vraag hebt, kan je die alvast mailen naar ikwilondernemen@vosselaar.be

Meer info? ikwilondernemen@vosselaar.be of 0486 068062 (Elly)

Verkoop Vosselaarse Kadoobon

Verkoop Vosselaarse Kadoobon

Vanaf 5 april 2022 verhuist de verkoop van de Vosselaarse kadoobon van het gemeentehuis naar vrijetijdshuis De Moer.
U kan vanaf dan hier terecht voor de aankoop van de Vosselaarse Kadoobon tijdens de openingsuren van vrijetijdshuis De Moer:
Maandag: 13.30 – 20.00 uur
Dinsdag: 8.30 – 17.00 uur
Woensdag: 8.30 – 20.00 uur
Donderdag: 8.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 12.00 uur
Zondag: 10.00-12.00 uur
Eveneens kunnen de Vosselaarse kadoobonnen ook nog altijd online besteld worden via het e-loket van de Gemeente Vosselaar klik hier
 
Lentebraderij 2022

Lentebraderij 2022

Op zondag 22 mei 2022 is het weer zover!
 
Die dag organiseert Ondernemend Vosselaar VZW opnieuw de jaarlijkse lentebraderij in Vosselaar van 11u tot 18u.
 
Ook dit jaar zal er weer een foodtruckfestival plaatsvinden en voorzien wij tal van attracties en entertainment voor jong en oud.
 
Indien u interesse heeft om deel te nemen willen wij u vragen om het inschrijvingsformulier in te vullen op het e-loket van de gemeente aub?
Klik hier om in te schrijven
 
Mochten er nog vragen zijn, kan u steeds contact opnemen met ons via info@ondernemendvosselaar.be of op het nummer 0495/43.90.21 Verschueren Katrien.
Roefeldag 18/06/2022

Roefeldag 18/06/2022

Welke ondernemer wil zich kandidaat stellen voor Roefeldag 2022?

 

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseren we voor de 25ste keer een grote Roefeldag in Vosselaar. Jammer genoeg kon er in 2020 en 2021 geen editie plaatsvinden wegens de coronacrisis. Maar het Roefelcomité gaat er dit jaar opnieuw volledig voor: op 18 juni is het groot feest voor alle kinderen uit onze gemeente! Tijdens de Roefeldag ontvangen me meer dan 400 kinderen om hen een spetterende dag te bezorgen. In vier verschillende sessies (voormiddag + namiddag) beleven kinderen in (kleine of grote) groepen verschillende activiteiten. Ze leren Vosselaarse verenigingen kennen, gaan helpen bij ondernemers (bv. helpen in de Colruyt, helpen in bij slagerij Peter & Kim, …), brengen een bezoek aan de brandweer en politie of nemen deel aan een van de vele andere activiteiten (springkastelen, knutselworkshops, …). Afsluiten doen we ’s avonds vanaf + 16.00 uur met spetterende verrassingen en een fantastisch optreden van de KetnetBand Live!

 

Zin om je onderneming tijdens onze Roefeldag in de kijker te zetten? Goesting om enkele kinderen de dag van hun leven te bezorgen? Lees dan snel de brief in bijlage en schrijf je in! We verdelen de roefelbrochure, met jullie logo en vermelding, bij meer dan 800 kinderen persoonlijk in de brievenbus. Nog een extra reden om deel te nemen aan deze feesteditie.

 

De inschrijvingen voor de Roefeldag van 2022 zijn vanaf nu geopend! Inschrijven kan via deze link en dat tot en met 14 maart 2022: https://eloket.icordis.be/nl/vs/eloket/1/119/0?sc=LTCIujWZLd4nn75Q48VdAyfVGIM95cJMJj3DMkDIVE3d

 

Wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met Stef Slegers 014 60 08 43

Pop-up project 2022

Pop-up project 2022

Ben jij?

• Nieuwe ondernemer met een idee dat je wil proberen?

• Creatieve ondernemer zonder winkel of horeca zaak?

• Webshop zonder showroom/winkel?

• Diensten/adviserende ondernemer die meer bekendheid wil via voordracht of contact moment in bestaande zaken?

Alles kan. Van een weekend tot 10 dagen, tot max 6 maanden. In een bestaande winkel of in nieuwe pop-up ruimte. Alleen etalage of aankoop/consumptie.

Wat heb jij nodig? Een ondernemend idee (product of dienst) dat je in Vosselaar wil aanbieden

Wat doen wij? We zoeken de passende ondernemer/ruimte voor jouw idee. We zorgen voor de contractuele afspraken. We werken samen aan digitale marketing en persaandacht. Inschrijven? Vertel ons jouw idee met een mailtje naar ikwilondernemen@vosselaar.be

Meer info?

· Talk to Elly (PigsDOfly)

· Vertel ons jouw idee of kom eens horen of jouw idee zou passen: op het open contact moment (ondernemerscafé) in De Moer (Sint-Jozefstraat 45) in Vosselaar (woensdag 9 Maart, 20u)

Kunst in de etalage: editie 3!

Kunst in de etalage: editie 3!

HEY, VOSSELAARSE ONDERNEMERS, LATEN WE SAMEN DE DONKERE DAGEN KLEUREN EN WARMTE BIEDEN IN VOSSELAAR!

Een warme oproep aan onze Vosselaarse, etalerende ondernemers, horeca zaken en take-away initiatieven.

Wij maken ons klaar voor editie 3 van KUNST IN DE ETALAGE!

Een artistieke wandeling doorheen ons dorp, gekleurd door kunst van onze Vosselaarse kunstenaars en warmte geboden door onze horeca en ondernemers die take-away aanbieden langsheen de wandelroute.

Wil ook jij met je zaak deel uitmaken van dit hartverwarmende en kleurrijke initiatief en opgenomen worden in de kunstroute?

Laat het ons weten VOOR vrijdagmiddag 10 december.

Hebt u een zaak in Vosselaar en heeft u ruimte voor het etaleren van kunst? Schijf je in via deze link Kunst in de etalage editie 3.

Wenst u graag wat meer informatie over dit project en wat dit voor u als deelnemer zal betekenen? Kijk snel hieronder!

Mede dankzij onze kunstenaars en jullie, zullen we zo ons dorp in december laten stralen en iedereen wat extra kleur, gezelligheid en warmte bieden.

 

Koopzondag 12 + 19 december 2021

Koopzondag 12 + 19 december 2021

Op zondag 12 & 19 december 2021 is er een koopzondag in Vosselaar!

Alle Vosselaarse ondernemingen hebben de toelating van Lokaal Bestuur Vosselaar om hun deuren extra te openen op zondag 12 & 19 december 2021!

Op de facebookpagina van Ondernemend Vosselaar VZW hebben de deelnemende handelaars alvast de mogelijkheid om aan iedereen te laten weten of ze al dan niet extra geopend zullen zijn op zondag 12 & 19 december 2021!

Black Friday Actie

Black Friday Actie

BLACK FRIDAY DEAL!!!

WIJZIGING AFHAALADRES naar De Open Keuken, Molenstraat 26, 2350 Vosselaar.


Wil jij de beste deal  maken op Black Friday, dan hebben wij voor U een interessante aanbieding!
Koop je op vrijdag 26 november 2021 voor 30 euro aan Vosselaarse kadoobonnen, dan krijg je er een kadoobon van 10 euro gratis bovenop. 
Op die manier willen wij als Ondernemend Vosselaar, en met de steun van lokaal bestuur Vosselaar, jou als consument een extra reden geven om nog méér lokaal te kopen. Een win-win voor gans Vosselaar.
Let wel: je kan max. per gezin/adres éénmaal deze bonnen "30 euro + 10 euro gratis" aankopen.
Om van deze actie te genieten, moet je je Vosselaarse kadoobonnen digitaal bestellen via :
https://eloket.icordis.be/nl/vs/eloket/1/12/0...
Wil je weten waar je met al deze kadoobonnen terecht kan?
https://www.vosselaar.be/bedrijven?cat[57]=59
Actie geldig zolang de voorraad strekt.
Afhalen van alle bestellingen donderdag 2 december 2021 tussen 17u en 19u te Eigenaarsstraat 6 in Vosselaar. (mondmasker verplicht)