Zomerspaaractie 2021

Zomerspaaractie 2021

In de zomermaanden zal u ook opnieuw kunnen deelnemen aan de Vosselaarse zomerspaaractie 2021 (2de editie). 

Inschrijven hoeft niet en het is voor elke ondernemer volledige GRATIS. 

Naast de positieve reacties die we ontvingen vorig jaar kregen we ook enkele voorstellen tot verbetering, waar we mee aan de slag gingen. 

Vorig jaar waren er mensen die geen spaarkaart in de brievenbus kregen waardoor ze niet konden deelnemen. Dit keer kan je de spaarkaart terugvinden in de Vossenstreken van eind Juni (dus geen losse spaarkaart meer die mogelijks verloren gaat). Daarnaast zijn we afgestapt van de minimum aankoopverplichting per handelaar alvorens je een stempel kon ontvangen. Hiermee kan men dus ook bij de kleinere aankopen de spaarkaart boven halen, maar wel bij 10 verschillende lokale ondernemers. Het doel is dat de Vosselaarse consumenten nieuwe zaken in Vosselaar ontdekt en zo kans maakt op de hoofdprijs van 500€!

Elke ondernemer in Vosselaar kan stempels uitdelen (ook kappers, apotheken, doktors, electriciens, ...).

Wij komen de affiches brengen bij de winkels in het centrum.  Als u graag ook een affiche wil om de actie aan te kondigen, dan kan u die altijd oppikken eind Juni bij Elly (Pigs do Fly) of met een mailtje naar ikwilondernemen@vosselaar.be

 

 

Kids Kadoobon

Kids Kadoobon

Graag willen wij u informeren dat er tijdelijk een KidsKadoobon in omloop is!
Kinderen die deelnemen aan de kunstwandeling die nog loopt tot 7 juni 2021 en het daarbij horende wedstrijdformulier ingevuld terugbezorgen via de brievenbus van het gemeentehuis, ontvangen deze prijs voor hun deelname!
Deze bon kan ingeruild worden bij alle Vosselaarse handelaars dewelke deze kunnen binnenbrengen voor uitbetaling op dezelfde wijze als de gewone Vosselaarse kadoobon! Meer info hierover http://www.vosselaarsekadoobon.be
Vosselaarse kunstenaars stellen tentoon in Vosselaarse etalages!

Vosselaarse kunstenaars stellen tentoon in Vosselaarse etalages!

In Vosselaar ontdek je tot en met 5 juni 2021 kunstwerken van Vosselaarse kunstenaars in de etalages van verschillende Vosselaarse handelaars.

Onderweg kom je adresjes tegen waar je kan genieten van take-away.

Je vindt de wandelroute hier... of je kan een exemplaar ophalen bij de deelnemende handelaars!

In samenwerking met Vrije Tijd Vosselaar!

TIME TO SHINE AGAIN

TIME TO SHINE AGAIN

Door de coronmaatregelen moesten vele contactberoepers hun zaak noodgedwongen sluiten. Net zij die ervoor zorgen dat we elke keer opnieuw kunnen stralen! Het is dan ook om hen een hart onder de riem te steken dat we deze actie op poten hebben gezet. Wij zijn heel blij dat hun zaken weer open zijn en daarom mogen zij stralen op onze Facebookpagina!
Steunactie contactberoepen

Steunactie contactberoepen

Hey! Hey jij?
Oefen jij een contactberoep uit en moest je noodgedwongen je deuren sluiten tijdens deze 2de golf? Of ken jij zo iemand? In hoofd- of bijberoep, maakt niet uit.
Bezorg ons snel je gegevens om zo deel te kunnen nemen aan onze volgende actie .
Je kan je gegevens bezorgen via het mailadres ikwilondernemen@vosselaar.be of vermeld de ondernemer hieronder de post door hem of haar te taggen!
Wees snel want onze actie start heel binnenkort!
Kunst in de etalage!

Kunst in de etalage!

In Vosselaar ontdek je tot en met 4 januari 2021 een zeer unieke, warme en artistieke kerstsfeer: Lichtjes in de straten, de kerststal, hartverwarmende spreuken op de ramen en ‘kunst in de etalages’.
 
Deze "kunst in de etalage" is een warm initiatief van de cultuurdienst van Vosselaar, is een unieke samenwerking tussen kunstlievende ondernemers en ondernemende, Vosselaarse kunstenaars.
Koopzondagen 2020

Koopzondagen 2020

Ondernemend Vosselaar heeft op vraag van enkele lokale handelaars, een aanvraag ingediend bij de gemeente, om koopzondagen in december te mogen houden om een stukje omzet van de afgelopen maanden goed te maken.

Een maximale spreiding van het aantal klanten in tijd, is een oplossing om zoveel mogelijk klanten te kunnen ontvangen in deze bijzondere tijden. Hiervoor zijn extra openingsuren een mogelijke oplossing.

Deze aanvraag werd goedgekeurd, waardoor ook uw zaak in december open mag op zondag 13, 20 & 27 december en dit van 10u tot 18u.

Hierdoor is er een stukje administratieve rompslomp voor de handelaars weggevallen.

Veel succes met de koopzondagen en alvast een prettig en gezond eindejaar.

Ondernemen , dat doen we samen.

Vosselaarse online kerstshopping

Vosselaarse online kerstshopping

Vosselaarse ondernermers slaan de handen in elkaar en verzamelen kerstgeschenken op 1 plaats.

Hoe leuk is dat!

Op de facebookpagina Vosselaarse online kerstshopping kunnen jullie terecht voor al jullie kerstgeschenken.

In de albums kan je per thema de geschenken vinden.

Koop lokaal en maak het jezelf gemakkelijk.

Veel shoppingplezier!