Welkom bij

Ondernemend Vosselaar

Ondernemers die samenwerken om de belangen van de handelaars in Vosselaar te ondersteunen.

lees meer
Vindt uw lokale handelaars
Vindt uw lokale handelaars

Via deze nieuwe website kunt u alle lokale handelaars van Vosselaar vinden op één plaats.

Bezoek vosselaar.shop
Bekijk onze

Evenementen in Vosselaar

Wilt u op de hoogte blijven van de evenementen in de gemeente Vosselaar, volg dan onze evenementenpagina.

Evenementen
Over ons

Over ons

Wij zijn een groep zelfstandigen die Ondernemend Vosselaar vzw hebben opgestart om te zorgen voor ondersteuning en promotie van evenementen die worden georganiseerd in de gemeente Vosselaar.

Vosselaar.shop logo

Bitworkz opperde het idee om een website te maken waarop alle Vosselaarse handelaars snel en eenvoudig te vinden zijn. Samen zijn we sterk en steunen we onze lokale zelfstandigen. Vosselaar.shop biedt een handig overzicht van alle lokale winkels en handelaars.

Spaghetti Drive-In

Spaghetti Drive-In

20 + 21 + 27 + 28 maart 2021

In de weekends van 20-21 en 27-28 maart wordt de parking aan het voetbalstadion aan de Bergakker omgetoverd tot een spaghetti drive-in georganiseerd door KVV Vosselaar.Via de webshop www.ikwilproeven.be kan iedereen spaghetti, vegetarische spaghe...

Bekijk Evenement
Alternatief Nieuwjaarszingen

Alternatief Nieuwjaarszingen

31 december 2020

Helaas dit jaar geen nieuwjaarszangertjes op 31 december! Maar omdat wij deze traditie toch in ere willen houden, is het Gemeentelijk Feestcomité van Vosselaar op zoek gegaan naar een superleuk alternatief. DJ Dansbaar zal ...

Bekijk Evenement
Kunst in de etalage

Kunst in de etalage

9 december '20 - 4 januari 2021

Geniet in de straten van Vosselaar van de kerstsfeer, warme take-away initiatieven en Kunst van Vosselaarse bodem… want het zijn de kleine dingen die nu, onze ietwat sombere dagen kleuren.Sfeer scheppen, warmte schenken en een unieke, arti...

Bekijk Evenement

Blijf op de hoogte van onze lokale

evenementen

Laatste nieuws

SPAGHETTI-INITIATIEF VERENIGT SPORT EN MIDDENSTAND

SPAGHETTI-INITIATIEF VERENIGT SPORT EN MIDDENSTAND

De coronacrisis treft niet alleen vele ondernemingen, ook sportclubs delen in de klappen.

Jaarlijks organiseerde de damesploeg van voetbalclub KVV Vosselaar een bingo-avond om de clubkas te spijzen. Maar ook dit initiatief is geannuleerd.

Daarom ging een werkgroep van de damesteams en het jeugdvoetbal van KVV Vosselaar aan de slag om een alternatief te bedenken. Speelster Evi De Baere kwam aankloppen om een spaghettifestijn te organiseren en om hierbij de lokale HoReCa te betrekken.

Al snel werd dit opengetrokken en werd contact opgenomen met Ondernemend Vosselaar om een samenwerking op poten te zetten.

“Niet alleen de HoReCa is zwaar getroffen door corona, maar elke lokale handelaar voelt de crisis. Daarom willen we de volledige middenstand bij ons verhaal betrekken. Ons initiatief is warm onthaald en momenteel kunnen we al rekenen op zo’n 20 deelnemende handelaars”, duidt Marijn Van Nooten, voorzitter van het damesvoetbal bij KVVV.

TIME TO SHINE AGAIN

TIME TO SHINE AGAIN

Door de coronmaatregelen moesten vele contactberoepers hun zaak noodgedwongen sluiten. Net zij die ervoor zorgen dat we elke keer opnieuw kunnen stralen! Het is dan ook om hen een hart onder de riem te steken dat we deze actie op poten hebben gezet. Wij zijn heel blij dat hun zaken weer open zijn en daarom mogen zij stralen op onze Facebookpagina!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws over Ondernemend Vosselaar

Er is een fout opgetreden, vergeet niet het vinkje voor het privacybeleid aan te vinken.
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te bevestigen.