Welkom bij

Ondernemend Vosselaar

Ondernemers die samenwerken om de belangen van de handelaars in Vosselaar te ondersteunen.

lees meer
Vindt uw lokale handelaars

Via deze nieuwe website kunt u alle lokale handelaars van Vosselaar vinden op één plaats.

Bezoek Bedrijvengids
Bekijk onze

Evenementen in Vosselaar

Wilt u op de hoogte blijven van de evenementen in de gemeente Vosselaar, volg dan onze evenementenpagina.

Evenementen
Over ons

Over ons

Wij zijn een groep zelfstandigen die Ondernemend Vosselaar vzw hebben opgestart om te zorgen voor ondersteuning en promotie van evenementen die worden georganiseerd in de gemeente Vosselaar.

Vosselaar.shop logo

Op de website van Lokaal Bestuur Vosselaar wordt er ook aandacht geschonken aan de lokale ondernemers. Er werd een bedrijvengids opgemaakt waarop alle Vosselaarse handelaars snel en eenvoudig te vinden zijn. Samen zijn we sterk en steunen we onze lokale zelfstandigen. Bedrijvengidsbiedt een handig overzicht van alle lokale winkels en handelaars.

Meet & Eat Market

Meet & Eat Market

3 + 10 + 17 + 24 augustus 2021

Ondernemend Vosselaar organiseert..Meet & Eat Market Een gezellig Zomereventje in combinatie van Drinks, Food & Music door onze Vosselaarse Ondernemers. Dit eventje is voor alle leeftijden waarbij we starten om onze klei...

Bekijk Evenement
Heylen Vastgoed Heistse pijl

Heylen Vastgoed Heistse pijl

AFTELLEN! Staat 31 juli al in jullie agenda?  De Heylen Vastgoed Heistse Pijl doorkruist eind deze maand opnieuw de Kempen, met start in Vosselaar en traditionele finish in Gemeente Heist-op-den-Berg!Je ontdekt het volledig...

Bekijk Evenement

Doe mee aan de ZOMERSPAARACTIE door te winkelen in Vosselaar! En maak kans op het winnen van een bon t.w.v. 500 euro of één van de tien cadeaubonnen t.w.v. 30 euro!HOE DEELNEMEN?Vanaf 1 juli krijgt elke brievenbus in Vosselaar 1 s...

Bekijk Evenement

Blijf op de hoogte van onze lokale

evenementen

Laatste nieuws

Meet & Eat

Meet & Eat

Beste collega Ondernemer,

Tijdens de dinsdagen op 3 – 10 – 17 – 24 augustus 2021 organiseert Ondernemend Vosselaar hun eerste editie van Meet & Eat Market Vosselaar.

Dit betreft om een ​​gezellige Zomermarktje voor alle leeftijden van jong tot oud met Eten, Drinken & Muziek wat door zal gaan op het grasveld ter hoogte van de school Heilig Graf en het Politiekantoor.

We begonnen met het marktje om 16.00u en eindigen om 22.00u.

In de vooravond mikken we vooral op gezinnen met kinderen met aangepaste muziek en springkasteel. Er zal een DJ aanwezig zijn en op enkele avonden kan er ook een band/sing & songwriter optreden.

Om de magen te spijzen en de dorst te verminderen zoeken wij nog enkele Vosselaarse ondernemers om mee te nemen zoals Foodtrucks – Restaurants – Traiteurs – Brouwerijen. Er is ook een algemene dranktent waarvan de staat voor Ondernemend Vos zijn.

Wij vragen aan U of u interesse heeft om aan dit gezellig marktje deel te nemen?

 

Op onze vraag naar info over de organisatie van Heistse Pijl, heeft de gemeente ons gemeld dat de verkeersverordening gepubliceerd werd op de gemeentewebsite. Om jullie tijdig te informeren, kunt u de verkeersverordening terugvinden via onderstaande link:

https://www.vosselaar.be/2021-07-31-tijdelijke-verkeersverordening-centrum-cingel-pastoor-woestenborghslaan-remi-lensplein-sc
 

De Heistse Pijl werd ook besproken op het overleg met de gemeente van maandag 12 Juli (zie punten hieronder) maar alle details van parkeerverboden en betrokken straten vindt u op de website van de gemeente Vosselaar:

  • Antwerpsesteenweg afgesloten tussen Hofeinde en Nijverheidsstraat op zaterdag 31/07 van 10u tot 14u voor alle verkeer (parking bezoekers Heistse Pijl voor zij die van Turnhout komen alsook parking voor de bussen van wielrenners)
  • Cingel, Schoolstraat, Remi Lensplein afgesloten op zaterdag en zondag van 9u tot 23u59 voor alle verkeer voor vertrek Heistse pijl en aansluitend Fox Feesten. Handelszaken blijven te allen tijde toegankelijk
  • Verkeersas Kerkstraat - Eigenaarsstraat - Tramstraat blijft ganse dag toegankelijk zowel zaterdag als zondag

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuws over Ondernemend Vosselaar

Er is een fout opgetreden, vergeet niet het vinkje voor het privacybeleid aan te vinken.
Uw inschrijving is gelukt, je ontvangt dadelijk een email om uw inschrijving te bevestigen.