Alternatief Nieuwjaarszingen

31 december 2020

Helaas dit jaar geen nieuwjaarszangertjes op 31 december! Maar omdat wij deze traditie toch in ere willen houden, is het Gemeentelijk Feestcomité van Vosselaar op zoek gegaan naar een superleuk alternatief.

DJ Dansbaar zal op donderdag 31 december tussen 10 en 12 uur samen met alle Vosselaarse kinderen muziek, sfeer en samenhorigheid brengen in de huiskamers. We gaan dus zingen en swingen.

Hoe werkt het?

- Stuur samen met je papa of mama je top 3 van leukste hits in via de QR-code. Scan de code of ga naar website https://bit.ly/Hits-WensenVosselaar2020 en geef je favoriete hits door voor 28 december 2020.

- DJ Dansbaar maakt een compilatie van de 40 meest aangevraagde liedjes of de liedjes waar de mooiste wens achter zit. Want je kan ook kiezen om een plaatje aan iemand op te dragen. Bijvoorbeeld aan een vriend of vriendin voor wie 2020 extra moeilijk was en die je met dat plaatje een hart onder de riem wil steken.

- Daarnaast kan je ook een wens uitspreken voor het nieuwe jaar.

- DJ Dansbaar zal de liedjes en wensen live aan elkaar praten op donderdag 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur vanuit de hal van het gemeentehuis. Het is niet de bedoeling dat je naar het gemeentehuis komt, maar volg de uitzending thuis live via de livestream.

- Je kan de livestream beluisteren via https://www.twitch.tv/dansbaar.

Zo sluiten we het oudejaar al zingend en swingend af in de huiskamer!