Koester onze kroegen en respecteer onze restaurants

Daar waar ‘ons dorp’ bruist en leeft, is het nu al zeer lang stil met verlaten terrassen en lege stoelen. Lang geleden, dat we elkaar in een gezellige kroegsfeer konden ontmoeten. Lang geleden dat we heerlijk samen konden genieten aan een fijn gedekte tafel in één van onze parels van restaurants.

Koester onze kroegen en respecteer onze restaurants

Een verplichte sluiting voor ieders veiligheid, heeft onze horeca zwaar getroffen. Langzaam maar zeker mogen deze sociale motoren weer opstarten.

Een succesvolle heropstart en hun voortbestaan is enkel mogelijk met massale steun van iedereen die wenst te kunnen blijven genieten in Vosselaar. Dit is dan ook een fijn verzoek om eens iets te gaan drinken in onze café’s en een tafeltje te reserveren in een Vosselaars restaurant. Hun uitbaters, onze ambassadeurs van sociale gezelligheid, staan te popelen om iedereen weer veilig en gastvrij te verwelkomen. Stuk voor stuk mensen met passie en een visie die meester zijn in het creëren van de ideale sfeer om onbezorgd en ten volle te proeven van het leven in goed gezelschap.

Met veel bewondering en respect zetten wij de komende dagen op onze Facebook pagina de meest gastvrije ondernemers van Vosselaar en hun, momenteel nog lege, zaak in de kijker. Zij werden voor u professioneel in beeld gebracht door de Vosselaarse portretfotograaf Ronny Harrman van @lichtbeeldphotography.

Gesteund door het gemeentebestuur van Vosselaar en met hun welwillendheid kochten wij alvast een steunbon die u de komende dagen kan winnen en schenken aan onze lokale helden. Maak je klaar om de Vosselaarse horeca te herontdekken en te koesteren.

Met dank aan @ gemeentebestuur Vosselaar

Fotocredits - @LichtBeeld PhotoGraphy