Kersthappening 2022

2 dagen deelnemen aan de meest gezellige kerstmarkt met indoor “Meet & Eat Kersteditie”.

We toveren de Locatie (gemeentehal en de parking) om tot een mega gezellige kerstmarkt met lokale ondernemers, verenigingen & Hobbyisten.

Wil jij als Vosselaarse ondernemer, verenigingen & Hobbyisten deelnemen om jouw artikel te verkopen en een meerwaarde geven aan onze Kerst Happening neem dan zeker nota van onderstaande informatie.

 

Kersthappening 2022

- Inschrijvingskost:

o 50€/dag (inschrijven enkel mogelijk voor het ganse weekend. Inclusief 2 kerstmutsen per ingeschreven kraam, hierbij mag u een tent/infrastructuur voorzien van maximaal 6meter breedte en 3meter diepte

- Inschrijven kan vanaf nu t.e.m. 15 november via het e-loket van de gemeente via deze link.

- Opstellen kramen zaterdag:

o In de hal: om 9u (wees zeker op tijd want om 10u begint de opstelling op de parking!)

o Op de parking: om 10u

o Rommelmarkt: vanaf 11u00

- Markt start voor de bezoekers om 13u

- Opstellen zondag vanaf 11u

- Opruimen op zondag vanaf 20u, iedereen dient zijn staanplaats in propere staat achter te laten en zijn afval mee te nemen.

- Er zal security voorzien worden om een oogje in het zeil te houden in de nacht van zaterdag op zondag voor de tenten en andere infrastructuur, wij zijn niet verantwoordelijk voor de goederen/producten in de tent en raden u aan deze veilig op te bergen in een auto of mee naar huis te nemen. Belangrijk om rekening mee te houden:

- Ieder dient zijn eigen kraam te versieren in kerstsfeer.

- Buiten mag er verpakte voeding voor verkoop uitgestald worden. De standen die voeding verkopen om ter plaatse te nuttigen staan in de gemeentehal.

- De kraampjes MOETEN sluiten op zaterdag ten laatste om 22.00u en op zondag om 20.00u

- Organisatie houdt toezicht op variatie in de food & drankstandjes zodat we geen 2x hetzelfde gerecht serveren. Frisdranken & Pils zijn ten voordele van Ondernemend Vosselaar VZW en kunnen niet door andere deelnemers geschonken worden.

- Van 15 tot 30 november worden de inschrijvingen opengesteld naar buiten dorpse deelnemers indien er nog plaatsen over zijn, hierbij worden geen buiten dorpse deelnemers toegelaten dewelke in concurrentie zouden zijn met de reeds ingeschreven Vosselaarse ondernemers.

- Elektriciteit is aanwezig. Verlengkabels zelf mee te brengen. Maximaal beschikbaar vermogen per kraam bedraagt 3500watt, indien u meer vermogen nodig heeft zal hier een meerprijs voor betaald moeten worden. Ter info: In de Maurits Pottersstraat nodigen we particulieren uit om 2de hands kerstartikelen te komen verkopen. Zij kunnen klaarzetten vanaf 11u30