Zomerspaaractie 2021

In de zomermaanden zal u ook opnieuw kunnen deelnemen aan de Vosselaarse zomerspaaractie 2021 (2de editie). 

Inschrijven hoeft niet en het is voor elke ondernemer volledige GRATIS. 

Naast de positieve reacties die we ontvingen vorig jaar kregen we ook enkele voorstellen tot verbetering, waar we mee aan de slag gingen. 

Vorig jaar waren er mensen die geen spaarkaart in de brievenbus kregen waardoor ze niet konden deelnemen. Dit keer kan je de spaarkaart terugvinden in de Vossenstreken van eind Juni (dus geen losse spaarkaart meer die mogelijks verloren gaat). Daarnaast zijn we afgestapt van de minimum aankoopverplichting per handelaar alvorens je een stempel kon ontvangen. Hiermee kan men dus ook bij de kleinere aankopen de spaarkaart boven halen, maar wel bij 10 verschillende lokale ondernemers. Het doel is dat de Vosselaarse consumenten nieuwe zaken in Vosselaar ontdekt en zo kans maakt op de hoofdprijs van 500€!

Elke ondernemer in Vosselaar kan stempels uitdelen (ook kappers, apotheken, doktors, electriciens, ...).

Wij komen de affiches brengen bij de winkels in het centrum.  Als u graag ook een affiche wil om de actie aan te kondigen, dan kan u die altijd oppikken eind Juni bij Elly (Pigs do Fly) of met een mailtje naar ikwilondernemen@vosselaar.be

 

 

Zomerspaaractie 2021

Graag stellen wij onze zomerspaaractie aan jullie voor, waarbij we de inwoners van Vosselaar nog meer lokaal willen laten shoppen. Iedere inwoner zal in de Vossestreken van eind Juni 2021 een spaarkaart vinden.

Telkens als men iets koopt in Vosselaar tussen 15 Juli en 30 September 2021, kan men een stempel bekomen bij de deelnemende ondernemers. Zodra men 10 stempels van VERSCHILLENDE ondernemers heeft bekomen en ten laatste op 10 Oktober 2021, kan de spaarkaart bezorgd worden in de brievenbus van het gemeentehuis en maakt men kans op een aantal cadeaubonnen met een totale waarde van 800 €, die dan opnieuw in Vosselaar gebruikt kunnen worden.

Deze actie is NIET exclusief voor handelaars. We gaan er vanuit dat alle ondernemers mee doen: ook vrije beroepers, diensten, techniekers, … Iedereen met een ondernemingsnummer en een klant in Vosselaar, kan een stempel uitdelen.

U hoeft het stempelvoorbeeld NIET aan ons bezorgen. U hoeft niet in te schrijven. Deze actie is volledig GRATIS voor u als ondernemer.

Vandaar dat we er van uit gaan dat iedereen deelneemt.

Als u opmerkingen of vragen heeft over deze actie, kan u altijd contact opnemen ikwilondernemen@vosselaar.be of 0484 940037 (Inge).