Lentebraderij 2022

Lentebraderij 2022

Op zondag 22 mei 2022 is het weer zover!
 
Die dag organiseert Ondernemend Vosselaar VZW opnieuw de jaarlijkse lentebraderij in Vosselaar van 11u tot 18u.
 
Ook dit jaar zal er weer een foodtruckfestival plaatsvinden en voorzien wij tal van attracties en entertainment voor jong en oud.
 
Indien u interesse heeft om deel te nemen willen wij u vragen om het inschrijvingsformulier in te vullen op het e-loket van de gemeente aub?
Klik hier om in te schrijven
 
Mochten er nog vragen zijn, kan u steeds contact opnemen met ons via info@ondernemendvosselaar.be of op het nummer 0495/43.90.21 Verschueren Katrien.
Roefeldag 18/06/2022

Roefeldag 18/06/2022

Welke ondernemer wil zich kandidaat stellen voor Roefeldag 2022?

 

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseren we voor de 25ste keer een grote Roefeldag in Vosselaar. Jammer genoeg kon er in 2020 en 2021 geen editie plaatsvinden wegens de coronacrisis. Maar het Roefelcomité gaat er dit jaar opnieuw volledig voor: op 18 juni is het groot feest voor alle kinderen uit onze gemeente! Tijdens de Roefeldag ontvangen me meer dan 400 kinderen om hen een spetterende dag te bezorgen. In vier verschillende sessies (voormiddag + namiddag) beleven kinderen in (kleine of grote) groepen verschillende activiteiten. Ze leren Vosselaarse verenigingen kennen, gaan helpen bij ondernemers (bv. helpen in de Colruyt, helpen in bij slagerij Peter & Kim, …), brengen een bezoek aan de brandweer en politie of nemen deel aan een van de vele andere activiteiten (springkastelen, knutselworkshops, …). Afsluiten doen we ’s avonds vanaf + 16.00 uur met spetterende verrassingen en een fantastisch optreden van de KetnetBand Live!

 

Zin om je onderneming tijdens onze Roefeldag in de kijker te zetten? Goesting om enkele kinderen de dag van hun leven te bezorgen? Lees dan snel de brief in bijlage en schrijf je in! We verdelen de roefelbrochure, met jullie logo en vermelding, bij meer dan 800 kinderen persoonlijk in de brievenbus. Nog een extra reden om deel te nemen aan deze feesteditie.

 

De inschrijvingen voor de Roefeldag van 2022 zijn vanaf nu geopend! Inschrijven kan via deze link en dat tot en met 14 maart 2022: https://eloket.icordis.be/nl/vs/eloket/1/119/0?sc=LTCIujWZLd4nn75Q48VdAyfVGIM95cJMJj3DMkDIVE3d

 

Wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met Stef Slegers 014 60 08 43

Kunst in de etalage: editie 3!

Kunst in de etalage: editie 3!

HEY, VOSSELAARSE ONDERNEMERS, LATEN WE SAMEN DE DONKERE DAGEN KLEUREN EN WARMTE BIEDEN IN VOSSELAAR!

Een warme oproep aan onze Vosselaarse, etalerende ondernemers, horeca zaken en take-away initiatieven.

Wij maken ons klaar voor editie 3 van KUNST IN DE ETALAGE!

Een artistieke wandeling doorheen ons dorp, gekleurd door kunst van onze Vosselaarse kunstenaars en warmte geboden door onze horeca en ondernemers die take-away aanbieden langsheen de wandelroute.

Wil ook jij met je zaak deel uitmaken van dit hartverwarmende en kleurrijke initiatief en opgenomen worden in de kunstroute?

Laat het ons weten VOOR vrijdagmiddag 10 december.

Hebt u een zaak in Vosselaar en heeft u ruimte voor het etaleren van kunst? Schijf je in via deze link Kunst in de etalage editie 3.

Wenst u graag wat meer informatie over dit project en wat dit voor u als deelnemer zal betekenen? Kijk snel hieronder!

Mede dankzij onze kunstenaars en jullie, zullen we zo ons dorp in december laten stralen en iedereen wat extra kleur, gezelligheid en warmte bieden.

 

Het Europees Kampioenschap voetbal is volop aan de gang.

Samen met de Vosselaarse handelaars heeft Ondernemend Vosselaar een leuke EK win-actie op poten gezet, waar je aan de hand van een pronostiek per wedstrijd van de Belgen kans kan maken op een leuke prijs.

De deelnemende handelaars vind je op https://www.vosselaar.be/zoeken?q=EK+actie

 
Koopzondagen 2020

Koopzondagen 2020

Ondernemend Vosselaar heeft op vraag van enkele lokale handelaars, een aanvraag ingediend bij de gemeente, om koopzondagen in december te mogen houden om een stukje omzet van de afgelopen maanden goed te maken.

Een maximale spreiding van het aantal klanten in tijd, is een oplossing om zoveel mogelijk klanten te kunnen ontvangen in deze bijzondere tijden. Hiervoor zijn extra openingsuren een mogelijke oplossing.

Deze aanvraag werd goedgekeurd, waardoor ook uw zaak in december open mag op zondag 13, 20 & 27 december en dit van 10u tot 18u.

Hierdoor is er een stukje administratieve rompslomp voor de handelaars weggevallen.

Veel succes met de koopzondagen en alvast een prettig en gezond eindejaar.

Ondernemen , dat doen we samen.

KERSTVERSIERINGSPAKKET BESTELLEN

KERSTVERSIERINGSPAKKET BESTELLEN

Beste ondernemer,
Feestmaand december staat weer voor de deur.
 
Een tijd van gezelligheid, lichtjes en warmte.
 
Dit jaar zal de kerstperiode er voor iedereen toch wel wat soberder zijn. In zulke tijden, zijn het de kleine dingen die het doen.
 
Mooie kerstversiering en lichtjes in de straten zullen zeker nu enorm gewaardeerd worden en een warm gevoel brengen.
 
Daarom willen wij u graag het volgende voorstellen:
 
"Laten we SAMEN SFEER scheppen in Vosselaar"