Kunst in de etalage!

In Vosselaar ontdek je tot en met 4 januari 2021 een zeer unieke, warme en artistieke kerstsfeer: Lichtjes in de straten, de kerststal, hartverwarmende spreuken op de ramen en ‘kunst in de etalages’.
 
Deze "kunst in de etalage" is een warm initiatief van de cultuurdienst van Vosselaar, is een unieke samenwerking tussen kunstlievende ondernemers en ondernemende, Vosselaarse kunstenaars.
Kunst in de etalage!
Tijdens twee uitgestippelde winterwandelingen doorheen ons dorp kan je genieten van een exclusieve tentoonstelling van het verrassende werk van Vosselaarse Kunstenaars, tentoongesteld in de etalages en voortuinen van Vosselaarse handelaars en ondernemers.
Van beelden uit verschillende materialen, schilderijen met uiteenlopende stijl en technieken tot artisitieke foto’s.
 
Langsheen de wandelroute kan u ook genieten van verschillende, warme Take-away initiatieven van verschillende, Vosselaarse ondernemers.
Kortom: Wandel, kijk, proef, lees, bewonder… en ontdek en beleef ondernemend, artistiek en uniek Vosselaar in een winterwarme sfeer.
De Flyer van ‘kunst in de etalage’ met twee wandelroutes (8km en 6,5km) langsheen de deelnemende etalages kan u hier downloaden op de website van de Gemeente Vosselaar.
 
Deze bevat ook meer informatie over het Take-away aanbod in ons dorp.
 
Een papieren versie is te verkrijgen bij alle deelnemende handelaars en in de bib.
Veel wandelplezier en laat je verrassen door wat Vosselaar je te bieden heeft